Hirdetés

American Truck Simulator - az egész területet megnövelik

|

Az American Truck Simulatort legtöbben a bejárható terület kis mérete miatt kritizálták. Az SCS most egy trükkel változtat ezen.

Hirdetés

A legjobb az lenne, ha az egész Egyesült Államokat átkamionozhatnánk, de rengeteg melóval járna, egyelőre beérjük már három állammal (Kalifornia, Nevada, Arizona) is.

A játékban viszont még az államok együttes területe is érezhetően kicsi volt (pláne mielőtt Arizona bekerült volna). Az SCS Software ezen úgy javít, hogy 75%-kal megnyújtja a városon kívüli utakat, így az eddigi 1:35-ös arány helyett egy 1:20-as méretarányú Amerikában fuvarozhatunk. Az alábbi kép jól szemlélteti, mekkora lesz a különbség. Sárgával látjátok a korábbi méretet, a fehér vonal pedig az új határokat jelöli.

Az átalakításról bővebben itt olvashattok. Még nem tudni, mikor élesedik, remélhetőleg hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)