Hirdetés

Animation Exchange - nézd élőben, ahogy a legnagyobbak mesélnek a szakmáról

|

Az animációnak és animátoroknak szentelt eseményen olyan stúdiók szakemberei mesélnek erről a területről, mint a Naughty Dog vagy a Blizzard, tehát érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Az animáció a videojátékok egyik legfontosabb alkotóeleme, amelynek minőségén rengeteg múlik, hiszen többek között életszerűvé teszik a karaktereket, általuk jobban elmélyülhetünk a játékok világában, és képesek akár a valóság illúziójába is ringatni minket.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan vélekednek a szakterületről annak legkiválóbb művelői, akkor mindenképpen kattanjatok rá a február 28-án tartandó Animation Exchange névre keresztelt eseményre, amelyen a legnevesebb stúdiók mesteremberei kalauzolnak el minket olyan játékok kulisszái mögé, mint az Assassin's Creed, az Uncharted 4: A Thief's End, a Heroes of the Storm, a Paragon és a League of Legends. A résztvevők között egyaránt megtalálhatóak a Ubisoft, a Naughty Dog és a Blizzard fejlesztői is, tehát illusztris a társaság. 

Az előadásokat Twitchen bárki követheti majd. A teljes menetrendet itt böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)