Hirdetés

Áprilisi teljes játékunk: Marvel Ultimate Alliance

|

Jó dolga van minden olyan olvasónknak, aki kedveli a szuperhősöket, hiszen áprilisi teljes játékunkban van belőlük egy sárga tállal.

Hirdetés

Tegnap már láthattátok az áprilisi GameStar beharangozójában, hogy a Marvel Ultimate Alliance lesz a teljes a játékunk ebben a hónapban. A történet szerint Dr. Doom a saját elképzelése alapján szeretné alakítani az univerzumot, ami a nevéből is adódóan, a békés és becsületes polgárok számára nem a legjobb alternatívát nyújtaná.

Eme gonosz tervének egyik lépéseként megtámadja a U.N.N Alpha S.H.I.E.L.D. repülőgéphordozót. mely a szuperhősöket hívja segítségül. Nem sokat kell várniuk, hogy megjelenjen Amerika kapitány, Thor, Pókember és Wolverine, akik jól valagba billentik a támadókat. Ezt követően a játékban a célunk, hogy Dr. Doom-ot erőszakkal lebeszéljük velejéig romlott tervéről.

A Raven  Software akció-RPG-je hozza a fejlesztőkre jellemző minőséget, és karakterekben sincs hiány, hiszen a feszülős ruhákban feszítő férfiakból és hölgyekből összesen 25 áll rendelkezésre a jó oldalon, és 100-nál is többféle rossz arcú várja, hogy jól arcon csapják. A Marvel Ultimate Alliance jelentős részében az akcióé a főszerep, de ezek folyamán XP-t gyűjthetünk, és kedvünkre fejleszthetjük csapatunk tulajdonságait, illetve kinézetét.

Gépigény:

Pentium 4 2.0 GHz, 512 MB RAM, 128 MB VRAM, 8 GB HDD, Windows 2000/XP. A játékot teszteltük XP-n és Windows 7 alatt is, egyik oprendszer esetében sem tapasztaltunk problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)