Hirdetés

ARK: Survival Evolved - a játékosok kitervelték egy dínó megmentését

|

Ha aranyos dinoszauruszokról van szó, akkor az ARK : Survival Evolved játékosai semmitől nem riadnak vissza.

Hirdetés

Nem is olyan régen volt pár jogi probléma az ARK: Survival Evolved körül, viszont a játékosokat egyáltalán nem gátolta meg a szórakozásban egy az uncsi jogi huzavona, inkább dinó mentőakcióval ütötték el az időt.

Pognog és társai csak törődtek a saját dolgukkal, amikor egyszer csak megtörtént a baj: egy rivális törzs elrabolta a Doedicurus Dunky névre hallgató bájos dinoszauruszt. A srácok természetesen úgy reagáltak a helyzetre, mint minden lelkiismerettel rendelkező ember, vagyis kifundáltak egy rafinált tervet a dinó megmentésére.

A sikeres küldetést szerencsére videóra vették és minden megvan benne, amit egy ilyen történettől elvár az ember: lopakodás, ármány, intrika és elképesztően feszült akciójelenetek. Mindezt fentebb ti is megnézhetitek.

Nektek hogy tetszik? Nyomatjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)