Hirdetés

ARK: Survival Evolved - ilyen a gyönyörű, nyílt világú dínós túlélőjáték (videó)

|

Ha a Jurassic Parkból valaha komolyabb játék készülne, az nagyjából ilyen lenne: az ARK: Survival Evolved egy PvP-alapú túlélőjáték, melyben dínókra vadászhatunk, vagy lovagolhatunk rajtuk, miközben más játékosok lándzsáit is kerülgetjük.

Hirdetés

Ügyesen meglovagolva a Jurassic World mozikba kerülését, a Studio Wildcard júniusban elérhetővé teszi játéka, az ARK: Survival Evolved félkész változatát az Early Accessben.

Az Unreal Engine 4 hajtotta játékban a játékosok közötti interakción, a kooperáción és összecsapásokon van a hangsúly. Az egész úgy kezdődik, hogy egy rakat másik emberrel egy rejtélyes sziget partján, meztelenül, éhesen ébredünk, és a túlélésért közös erővel kell küzdenünk; vadászni, gyűjtögetni, craftolni, új technológiákat fejleszteni, menedéket építeni a forró nappalok, fagyos éjszakák, és veszélyes vadállatok ellen. A sziget tele van különböző őslényekkel, köztük dinoszauruszokkal, akiken lovagolhatunk. Az alábbi videóban is látszik, hogy a karakterek mozgásán azért még bőven lehet finomítani, de az irány nem rossz. 

Az ARK: Survival Evolved megjelenés 2016 elejére várható, Early Accessben június 2-től fogunk tudni beszerezni. Később PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is kapható lesz, valamint Oculus Rift, sőt, Project Morpheus támogatást is kap. Néhány kép alább, továbbiakat a galériában találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)