Hirdetés

Még mindig nagyon durván fogy az Ark: Survival Evolved

|

Nem csak a PC-sek, az Xbox One-osok körében is népszerű a Studio Wildcard folyamatosan fejlődő, de még mindig félkész játéka.

Hirdetés

Nem tudjuk, mikor lesz teljesen kész a 2015 óta korai hozzáféréssel elérhető Ark: Survival Evolved. Viszont az dícséretes, hogy már jelenlegi állapotában is jobb, mint a legtöbb, a Steam Early Access rendszerébe kerülő cím. 

A csapat most, napokkal azután, hogy bejelentette terveit az ingyenesen elérhető Ark: Survival of the Fittest kapcsán, elárulta, hogy a játékból 5,5 millió példány fogyott felbukkanása óta. Ebből 1,5 millió konzolon, melynek egyharmadára az utóbbi félévben csaptak le. 

"A megjelenés nem várt siker volt, viszont ez egy kétélű kard, ugyanis ha már akkor ilyen sikeres, magasra kerülnek az elvárások azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz később, mekkora méretűvé duzzad, ha elkészül."

- nyilatkozta Jeremy Stieglitz, a Studio Wildcard társalapítója. Már most több tartalmat raktak bele, mint eredetileg tervezték (modtámogatást nem is akartak, és lám, milyen siker lett, több mint 1600, felhasználók által készített kiegészítő tölthető le), és messze még a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)