Hirdetés

Ark: Survival Evolved - perlik a fejlesztőt, a játék is bajba kerülhet

|

Egy másik fejlesztőcsapat pereli a dinós kaland fejlesztőjét, ami a játék az áruházakból való eltűnésével is végződhet.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved fejlesztéséért felelős Studio Wildcardot a Trendy Entertainemnt perelte be, ahol korábban a Wildcard egyik tagja,Jeremy Stieglitz is dolgozott, mert azzal vádolják, megszegte a távozásakor aláírt szerződés több pontját is. A Dungeon Defenders játékok fejlesztőcsapata azt állítja, a Stieglitz által elfogadott szerződés megtiltotta neki, hogy korábbi munkatársait bátorítsa távozásra, és nem végezhet olyan tevékenységeket, amik rossz fényt vetnek egykori cégére.

Ennek ellenére a Trendy Entertainment több, akkori alkalmazottja is már a Studio Wildcard csapatában dolgozik, ezen kívül azzal is vádolják volt munkatársukat, hogy tőlük lopott technológiát használtak fel az Ark: Survival Evolved játékuk fejlesztésében. A Trendy Entertainment szeretné elérni, hogy a pereskedés alatt távolítsak el a dínós játékot mind a Steam mind az Xbox One áruházából.

"A Trendy Entertainment legtöbb állítása becsmérlő és egyszerűen provokatív. Irreleváns, lényegtelen, arcátlan és becsmérlő" - ezzel jellemezte a Studio Wildcard ügyvédei az ellenük felhozott vádakat. Ha a kifejezetten népszerű Arkot parkolópályára állítják, abból nagy botrány is lehet, úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)