Hirdetés

Ark: Survival Evolved - az eredetinél kétszer nagyobb térkép került be a hivatalossá vált moddal

|

Az Ark: Survival Evolved készítői többször vásároltak már meg jól sikerült modokat, hogy a játék hivatalos részévé tegyék őket. Ezúttal egy új pályával bővítették így a túlélőjátékot.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved és a rajta dolgozó Studio Wildcard feletti viharfelhők nagyjából eloszlottak, így a csapat ismét teljes mértékben a játékra koncentrálhat. Ennek köszönhetően újra egy komoly frissítést adtak ki a dínós sandboxhoz, aminek a fénypontja egy hivatalossá vált mod lett.

A The Center alkotója egy Ben Burkart nevű rajongó, akit Tolkien világai ihlettek meg olyannyira, hogy az eredeti pályánál kétszer nagyobb, hetven négyzetkilométeres területet dolgozott ki a legapróbb részletekig. A lávafolyókat és lebegő szigeteket is tartalmazó pálya pedig annyira elnyerte a fejlesztők tetszését, hogy az Ark: Survival Evolved hivatalos modjává tették. Ez nem csak azt jelenti, hogy a játék minden tulajdonosa ingyenes DLC-ként letöltheti, hanem azt is, hogy a mod készítője is "több havi bérnek megfelelő" pénzösszeget kapott a munkájáért a Studio Wildcardtól.

Bár erre más modok esetében is volt példa, a Center állítólag annyira megtetszett a fejlesztőknek, hogy munkát is ajánlottak Burkartnak, illetve néhány hivatalos publikus szervert is indítottak, amiken egyszerre száz játékos játszhat az új pályán. A patch további tartalmairól itt olvashattok.

Van olyan Ark-mod, ami szerintetek megérdemelné, hogy hivatalossá váljon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)