Hirdetés

Ark: Survival Evolved - megjelent a PS4-es változat, befutott a launch trailer is

|

Bár a másik két platformon még korai hozzáférésű játékként szerezhetjük be, PlayStation 4-en ma már az Ark: Survival Evolved teljes verziójának megjelenését ünnepelte a Studio Wildcard.

Hirdetés

A Studio Wildcard nemrég egy komoly botrányba futott bele amiatt, hogy még nem hajlandóak levenni a korai hozzáférésű címkét az Ark: Survival Evolved PC-s és Xbox One-os változatairól, amin most nem feltétlenül javítottak. A fenti két platform játékosainak figyelmét egy kis ajándékkal igyekeztek elvonni arról, hogy PlayStation 4-en már kész játékként jelent meg az Ark: Survivor's Pack.

Ugyanis a fejlesztők nem csak a fenti trailert adták ki a Sony konzolján való megjelenés kapcsán, hanem egy játékbeli eseménnyel is ünnepelnek, aminek során mindenki dupla XP-t kap minden platformon, egészen jövő hét hétfőig. Az Ark: Survival Evolved PS4-es változatába azért került némi exkluzív tartalom is, egészen pontosan a lejjebb látható Manticore páncélszettek és a Bionic Giganotosaurus skin lesz csak ezen a konzolon elérhető.

Közületek lesz, aki PS4-en kezdett neki a dínós túlélőkalandba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)