Hirdetés

Ark: Survival Evolved - sok tartalmat ad hozzá az új frissítés

|

Egy teljes add-ont és rengeteg új tartalmat tesz hozzá a játékhoz az Ark: Survival Evolved legújabb frissítése.

Hirdetés

A naponta megjelenő túlélőjátékok versenyében az Ark: Survival Evolved mindenképpen az élmezőnybe került az utóbbi évben, a fejlesztők pedig egyértelműen nem ülnek a babérokon, hiszen folyamatosan kiváló tartalommal bővül a játék.

A legújabb frissítés hozzáadja a játékhoz a Primitive+ nevű total conversiont, tehát egy olyan kiegészítőt, ami teljesen átalakítja a játékot. Az add-on lényege, hogy megváltoznak az elérhető fegyverek és építmények, mi pedig kipróbálhatjuk, hogy nagyjából mire lehetnénk képesek, ha csak primitív technológia lenne elérhető a számunkra.

A Center is rengeteg dologgal bővül, hiszen nem csak a bejárható terület lett nagyobb, de új szigeteket és barlangokat is felfedezhetünk, valamint egy új boss arénát. Természetesen újfajta állatokat is elfoghatunk, melyek közül az egyik a Pelagornis, amelyik egy repülésre, sétára és úszásra is képes mount. A másik új bestia a gyors ragadozó Allosaurus lesz. A játékban már horgászni és halászni is lehet, ráadásul most a hétvégén az Ark PC-s verzióját ingyen kipróbálhatjátok. 

Nektek hogy tetszenek az újdonságok? Nyomatjátok még a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)