Hirdetés

Ark: Survival Evolved - a fejlesztők reagáltak a felháborodásra

|

A hangos rajongótábor reakciója olyan erős volt, hogy a Studio Wildcard már nem hagyhatta azt figyelmen kívül.

Hirdetés

A 2015 júniusa óta Early Accessben működő Ark: Survival Evolved a semmiből kapott egy 20 eurós kiegészítőt. Bár a csomag tele van izgalmas tartalmakkal, a rajongók nem voltak elmosva, és sokan nehezményezték, hogy a srácok már mindent csinálnak, csak befejezni nem bírják végre az alapjátékot. 

Az új kiegészítő körül elindult balhét végül már maguk a készítők sem hagyhatták szó nélkül:

"Egyszerűen kimondom: a stúdió maximálisan azon van, hogy az ARK: Survival Evolved egy tartalmaktól roskadó, hibátlan indulást kapjon. Mindenki a Studio Wildcardnál úgy kel ki az ágyából, hogy azon gondolkodik, vajon ma mivel teheti jobbá a játékot."

A Wildcard nyilatkozatának lényege, hogy ugyan maximálisan az alapjátékra fókuszálnak, szükségük volt rá, hogy elindítsák a kiegészítőt az ARK-ok közti váltás rendszerének teszteléséhez. Már csak azért is fontos ez, mert a jövőben még több ARK-ot akarnak.

"Úgy gondoltuk, hogy több értelme van ezeket a rendszereket a korai hozzáférés alatt finomítgatni, mint indulás után, főleg, hogy mindenki azt várja el, hogy tökéletes legyen a megjelenéskori állapot."

"Ugyan ahhoz, hogy teszteljük korán kellett megjelentetnünk a kiegészítőt, ez azt is jelenti, hogy megjelenés után minden a helyén lesz, és könnyebben adhatjuk ki a későbbi tartalmakat."

A srácok szeretnék rendszeresen bővíteni a világot, és ezzel magyarázzák a korai kiegészítést. Mondjuk én erősen kételkedem benne, hogy ez most akár egyetlen rajongót is megnyugtatott volna, de legalább megpróbálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)