Hirdetés

Ark: Survival Evolved - már óriási ős-kengurun is csatába lovagolhatsz (videó)

|

Újabb lénnyel bővült a közelmúltban az Ark: Survival Evolved vadvilága, a legújabb idomítható jószág pedig több szempontból is egészen más, mint az eddigi dínók és egyéb állatok.

Hirdetés

A Studio Wildcard nagy fába vágta a fejszéjét az Ark: Survival Evolved fejlesztésével, viszont a korai hozzáférésű változatokat PC-n vagy Xboxon nyüstölő játékosokat sikerült a folyamatosan megjelenő frissítésekkel a túlélőjáték elé szegezni. A rajongók talán az új lényeket bemutató patcheknek örülnek a legjobban, amik között a valósághoz nagyon hasonló dínók mellett furcsa fantázialények is akadnak. A legutóbb bemutatott állat ez utóbbi kategóriába esik.

A Procoptodon tulajdonképpen egy hatalmasra nőtt (és egy valós fajon alapuló, de kitalált) kenguru, ami az Ark: Survival Evolved történetében először képes arra, hogy két utast is egyszerre cipeljen. Az állat hátán található nyereg mellett egy másik játékos ugyanis behuppanhat az ős-kenguru erszényébe, ahonnan akár a fegyvereit is használhatja. A Procoptodon egyébként hatalmas ugrásokra is képes, így az olyan tereptárgyak, mint egy kisebb tó, vagy egy ellenséges erőd fala sem okoznak majd akadályt a legújabb hátasunknak. Az új állatka néhány napja játszható és már át is esett néhány javításon a játékban.

Nektek hogy tetszik az új lény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)