Hirdetés

ARK: Survival of the Fittest - egy új platformra is ellátogat (videó)

|

A PC után újabb platform játékosai is élvezhetik az ARK: Survival Evolved spin-offját. A megjelenési dátum mellé ráadásul egy ütős előzetest is kaptunk.

Hirdetés

Még csak körülbelül egy hónapja vált elérhetővé PC-n az ARK: Survival of the Fittest, ami az eredeti dínós játék, vagyis a Survival Evolved mellékága. Nemsokára már PlayStation 4-en is elindul a túlélésért folytatott, Multiplayer Online Survival Arena műfajú harc. 

A spin-offban a szokásos gyűjtögetős és dínó szelídítős móka mellett egy izgalmas csavarral is színesítik a játékmenetet, hiszen az Éhezők viadala filmekhez hasonló harc keretei között küzdhetnek meg egymással a játékosok. A csata egy folyamatosan szűkülő kupola alatt zajlik, a végén pedig természetesen csak egy versenyző maradhat talpon.

Nos, mindezt hamarosan már PS4-en is kipróbálhatjuk. Egészen pontosan július 19-én válik elérhetővé az ARK: Survival of the Fittest a PlayStation 4-es játékosok számára. Az alapjátékhoz hasonlóan itt is dínókat (valamint a lenti videó alapján például sárkányokat, óriáspókokat és hatalmas gorillákat) kell szelídíteni, fegyvereket és páncélokat készíteni, valamint bázist építeni, de a fő cél a több versenyző levadászása lesz.

A most bejelentett PlayStation 4-es verzió kapcsán kiadtak egy izgalmas előzetest is, lessétek meg gyorsan:

Ti ki fogjátok próbálni a játékot PS4-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)