Hirdetés

Ark: Survival of the Fittest - nagyon érdekes a Survival Evolved spin-offja

|

Az Ark: Survival Evolved sikerét kihasználva egy vadonatúj játék készül, mellyel a fejlesztőcsapat célja betörni az esport szcénába.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved az egyik legsikeresebb olyan játék, ami még el sem készült. Mi több, az annak alapján készült spin-off hamarabb lesz kész, mint az eredeti. 

Az Ark: Survival of the Fittest egy modból indult ki, és tartalmaz is mindent, amit a mod tartalmazott. Ezt egészítette ki a Studio Wildcard esport ranglistákkal, matchmakinggel, versenyhez szükséges funckiókkal. A tervek szerint a Multiplayer Online Survival Arena műfajba sorolt játék top 10 játékosa minden hónapban pénzt kap, havonta több mint 50 000 dollárt szórnak szét.

A játékmenethez az Éhezők viadalából vettek ötleteket. Egy hivatalos szerveren 72 játékos, egy nem hivataloson akár 200 is játszhat, hogy a környezettel, a lényekkel, és azokkal küzdve, amiket úgy hívnak, evolúciós események, megpróbáljanak minél tovább életben maradni. Négy játékmódot terveznek, vívhatunk gyors, 30 perces, vagy hosszú, 3 órás háborúkat is. Ingyenesen játszható lesz, és ahogy az eredeti, úgy ez is Early Accessből indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)