Hirdetés

ARMS - infók az új karakterekről, játékmódokról és a teszthétvégéről

|

A Nintendo tegnap este rengeteg infót árult el az ARMS-ról, ami nem egy egyszerű bunyós játék lesz.

Hirdetés

A tegnap esti ARMS Direct óta még biztosabbak vagyunk abban, hogy számtalan órát fogunk elveszíteni a játék ringjeiben. Az alap 1v1 Online és splitscreen lehetőségek mellett rengeteg más, sportjátékokból lopott játékmódot is találunk majd a végleges verzióban.

A Team Fight mód egy 2v2 harc, melyben mindenki össze van kötve az ellenfelével, illetve van friendly fire, vagyis ha ész nélkül dobáljuk a karjainkat, akkor azzal társunkat is kiüthetjük.

A V-Ball gyakorlatilag a röplabda variációja, azzal a különbséggel, hogy itt a labda felrobban. A dolgunk az, hogy minden eszközzel az ellenfelünkhöz tereljük a ketyegő bombát.

A Hoops valójában a kosárlabda, csak itt az ellenfelünkkel kell bezsákolni a pontot. Meg kell ragadnunk a másik játékost és be kell vágnunk a hálóba.

A Skillshotban célpontokat kell eltalálnunk a spagetti karjainkkal, míg a 1-on-100-ben 100 ellenfelet kell kiütnünk, akik egymás után törnek ránk.

Az extra játékmódokon túl az új karaktereket is bemutatta a Nintendo. Harcosokból 3 is előkerült, Twintelle, Kid Cobra és Byte & Barq. Mindegyikükről kaptunk egy rövid játékmenet videót a Polygon jóvoltából.

Mindezt hamarosan ki is próbálhatjuk majd az ARMS testpunch alkalomnak köszönhetően. Május 26-tól 28-ig, illetve június 2-től 4-ig mindenki letöltheti és játszhat a programmal. Az ARMS megjelenés 2017. június 16-án esedékes Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)