Hirdetés

Asemblance bejelentés - SOMA-stílusú horror egy Bungie fejlesztőtől

|

A Bungie egyik korábbi munkatársa új stúdiót alapított és első játékuk az Asemblance nevű pszichológiai horror, amelyen láthatóan mély nyomott hagyott a Silent Hills játszható demója és a SOMA is.

Hirdetés

Bár lehetséges, hogy Guillermo del Toro, Hideo Kojima és Norman Reedus teljes titoktartásban a Silent Hills szellemi örökösén ügyködnek éppen, egyelőre az a tényállás, hogy a Silent Hills-nek lőttek és a játszható demója, a P.T. is csak némi kockázatos trükközéssel érhető el, de szerencsére folyamatosan bukkannak fel azok a projektek, amik a nyomdokaiba léphetnek. 

Ilyen a Bungie egykori dizájnerét, Niles Sankey-t is magába foglaló Nilo Studios belső nézetű, egyjátékos pszichológiai horrorja, az Asemblance is, csakhogy mindehhez képzeljetek hozzá a Frictional Games-féle SOMA vagy éppen a The Stanley Parable hatását is, de említhetnénk akár a Homályzóna és az Egy makulátlan elme örök ragyogása filmek egyes elemeit is. A sztori szerint az általunk irányított karakter arra ébred, hogy csapdába került egy kísérleti gépben, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy emlékeket szimuláljon. A feladatunk nem más, minthogy megtudjuk, hogyan kerültünk oda és ráleljünk a kivezető útra is, viszont ehhez olyan emlékekhez is vissza kell nyúlnunk, amikre talán nem is akarunk emlékezni. 

Az ígéretes játék valamikor májusban mutatkozik be PC-re és PlayStation 4-re, az Xbox One-ról egyelőre nem esett szó, tehát lehetséges, hogy kimarad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)