Hirdetés

Ashes of the Singularity - ilyen durva RTS-t még nem láttál

|

A Stardock bejelentése szerint az Ashes of the Singularity a valaha készült legfejlettebb RTS, amelyhez hasonlót még sosem láttunk.

Hirdetés

Az Oxide Games Nitrous Engine-jére építve készítette el a Stardock az Ashes of the Singularity névre keresztelt sci-fi stratégiáját, amely a fejlesztők szerint nem egy valósidejű csatát, hanem egy egész háborút tartogat a rajongók számára.

A képernyőn egyszerre többezer egység harcol egymással úgy, hogy mindegyiknek több különböző fegyverrendszere és az azokhoz tartozó ballisztikus modellje van. Lehetőségünk lesz az egységeket csoportokba rendezni, így nyilvánvalóan könnyebb lesz azok koordinálása, de még így is hatalmas figyelmet és stratégiát kíván majd meg a játékosoktól. Ezek az úgynevezett meta-egységek extra képességekkel is rendelkeznek.

A többjátékos mód mellett egy egyjátékos kampányra, ligákra, ranglistákra és számos más funkcióra is számíthatunk. A többjátékos módot a Stardock saját platformján, a felhő alapú Project Tachyonon keresztül bonyolítják majd, amelyet a Battle.net fenegyereke, Adrian Luff koordinál. Ha már most kipróbálnátok, itt vehetitek meg a Founder's Editionöket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)