Hirdetés

Assassin's Creed: Empire - kiszivárgott egy kép

|

Lehet, hogy nem jövőre jelenik meg, de már biztosan készül a következő Assassin's Creed játék. A most kikerült kép alapján jó eséllyel valóban az lesz a helyszín, amiről korábban hallottunk.

Hirdetés

Pár napja a Ubisoft elmondta, hogy akkor jön új Assassin's Creed játék, ha itt az ideje. Ez azt jelentheti, hogy a sorozat nem csak az idei, de a jövő évet is kihagyja.

Nem azért, mert a kiadó pihentetni akarja a szériát, csak szeretne mindent a helyére rakni, hogy a sorozat újra olyan sikeres legyen, mint pár évvel ezelőtt, a Unityt és a Syndicate-et megelőzően.

A munka folyik, valószínűleg már az alapokat is lefektették. Korábban arról hallottunk, hogy az új játék helyszíne Egyiptom lesz, hatalmasat ugrunk vissza az időben. Ezt megerősíteni látszik a már nem először szivárogtató Nibel twitter csatornájára felkerült kép, melyen egy piramis és néhány obeliszk látható, valamint a játék menüje. A jobb felső sarokban található logót kicsit nehéz kivenni, de ha megfelelően zoomoltok és hunyorítotok, láthatjátok, hogy pirossal az "EMPIRE" szót írták oda. Még semmi nem hivatalos és nem is végleges (a Syndicate is Victoryként kezdte), lehet, hogy az alábbi kép is csak egy ügyes Photoshop-munka. Várjuk a hivatalos bejelentést.

A nyitókép az első részből való.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)