Hirdetés

Assassin's Creed: The Ezio Collection - megjelent az első trailer

|

Hamarosan jelen generációs konzolokon is újraélhetjük a világ legkarizmatikusabb orgyilkosának kalandjait.

Hirdetés

Mára már számtalan Assassin's Creed játék jelent meg különféle érdekes (és kevésbé érdekes) főhösökkel, de mégis Ezio Auditore kalandjai voltak azok, amik igazán népszerűvé tették a sorozatot.

Már az első Assassin's Creed is egy érdekes ötlet volt, de sokan úgy érezték, hogy valami hiányzik belőle. A második rész hihetetlenül nagy előrelépés lett és nem csak új játékelemekkel rázta fel a formulát, hanem végre egy megjegyezhető arcot is rendelhettünk a sorozathoz, Ezio Auditore da Firenze képében.

Az már korábban is kiderült, hogy az Eziót szerepeltető játékok hamarosan megjelennek jelen generációs konzolokra is egy gyűjtemény képében, de most végre egy előzetest is kaptunk az újrakiadáshoz, amin egy kicsit megnézhetjük, hogy mire számíthatunk. Az Assassin's Creed: The Ezio Collection megjelenése idén november 17-én várható PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Nektek hogy tetszik? Ki kedvenc főszereplőtök a sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)