Hirdetés

Egyáltalán nem biztos, hogy jövőre jön a következő Assassin's Creed

|

Az Assassin's Creed akár Blizzard játék is lehetne, a fejlesztők ugyanis úgy nyilatkoznak róla: "majd akkor adjuk ki, ha tényleg kész lesz."

Hirdetés

A sorozat rajongói egyáltalán nem bánják, hogy az Assassin's Creed kihagy egy évet, a gyors egymásutánban megjelenő epizódok ugyanis nemcsak hogy nem tudták megújítani a formulát, de technikailag sem voltak a toppon.

Most kiderült, hogy a Ubisoft korábbi kijelentése, mely szerint "2016-ban biztosan nem lesz Assassin's Creed" nem azt jelenti, hogy 2017-ben viszont biztosan lesz. Yves Guillemot, a Ubisoft feje most egy interjúban válaszolt arra a kérdésre, hogy van-e már kitűzött megjelenés:

Ez egy lehetőség, hogy új szintre emeljük a sorozatot. Hatalmas potenciál van a franchise forradalmasításában, ezért úgy döntöttünk, változtatunk a modellen és több időt adunk magunknak, hogy egy fantasztikus élményel térhessünk vissza. A sorozat akkor fog visszatérni, ha valóban kész lesz. Amikor úgy érezzük, hogy alkottunk valamit.

Kíváncsian várjuk, mit tudnak kihozni a sorozatból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)