Hirdetés

Egy jó és egy rossz játék is ingyenes Xbox 360-ra

|

Valami csoda vagy bug folytán most mindenki, Goldosok és nem Goldosok egyaránt, ingyen tölthet le két játékot Xbox 360-ra. Az egyiket még érdemes is.

Hirdetés

A mai naptól minden Xbox Live Gold előfizető hozzáadhatja könyvtárához a Brothers: A Tale of Two Sons nevű csodát, de – alighanem egy hibából adódóan – a többi Xbox Live használó is kap valamit. 

A napokban ugyanis hirtelen, minden előzetes vagy utólagos jelzés nélkül ingyenes lett az Assassin's Creed IV: Black Flag Xbox 360-as változata, amit bárki gond nélkül letölthet. Ami méginkább érdekes, hogy csak a magyar Live-on, az Egyesült Államokban például ugyanúgy 29,99 dollárba kerül, úgyhogy nem igazán értjük, mi történik, de korábban már volt egyszer ilyen a Hitman: Absolutionnel, és azt sem vették el később.

Ha valaki csak a mennyiségre megy, vagyis a "mindegy, hogy mi, ingyen van, úgyhogy kell" életfilozófiát követi, annak szintén örömhír, hogy a The Smurfs 2-t is ingyen lehet letölteni, de azzal azért óvatosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)