Hirdetés

Assassin's Creed: Syndicate - csendben befutott a 4K-s PS4 Pro támogatás

|

Az Ubisoft ma jelentette be, hogy az Assasin's Creed Syndicate következő, 1.5-ös frissítésével elérhetővé teszik a játék PS4 Pro támogatását.

Hirdetés

Eredetileg a kiadó nem is beszélt a Syndicate PS4 Pro-támogatásáról, így egészen meglepő, hogy szépen csöndben adták ki a legújabb frissítést.

A 4K felbontáson kívül egyelőre mást nem igazán tudni az új verzióról, mert a 4K dynamic rendering opciót kivéve nem is részletezték a patchet. A Syndicate viszont így a második AC-cím a The Ezio Collection után, ami magkapta a PlayStation 4 Pro-támogatást - ezek után nem lenne nagy meglepetés, ha az eredetileg hírhedten rosszul optimalizált Unity-vel is kezdenének valamit. 

Egyes felhasználók szerint egyébként a Prón szinte észrevehetetlen a teljesítménybeli javulás, és még nem is néz ki sokkal jobban a játék. Remélhetőleg ezen azért majd javít még valamit az Ubisoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)