Hirdetés

Assetto Corsa - beszáguldott a magyarítás

|

Az utóbbi évek egyik legjobb versenyjátéka, az Assetto Corsa megkapta a maga honosítását, így már magyar felirattal ellátva koptathatjuk az aszfaltot.

Hirdetés

Az Assetto Corsa úgy futott be a játékipar történelmébe tavaly februárban, mint minden idők egyik legjobb szimulátora, amely RG tesztje szerint "végre egy olyan autóverseny lett, amiben be kell gyakorolni a kanyarokat és a féktávot ahhoz, hogy eredményesek legyünk". 

Ez a kiváló cím az 505 Games felügyelete alatt áprilisban megkezdi hódító hadjáratát PlayStation 4-en és Xbox One-on is, ám még előbb a PC-seknek kedvezünk egy új hírrel, ugyanis Csori jóvoltából elkészült az Assetto Corsa magyarítása, amely nem gyakori esemény versenyjátékoknál, ezért mindenképpen fontosnak tartottuk megemlékezni róla. A honosítás az 1.4.3-as verzióval kompatibilis és a telepítés előtt okvetlenül szánjatok időt az "olvass el" fájlra, fontos információkat tartalmaz. 

Az Assetto Corsa magyarítását ide kattintva tölthetitek le. Köszönjük a fordítónak! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)