Hirdetés

Astro Boy: Edge of Time - kártyajáték készül a manga atyjának munkái alapján

|

Tezuka Osamu leghíresebb munkái találkozhatnak az Astro Boy: Edge of Time-ban, de a projekt megvalósításához a rajongók anyagi támogatására is szüksége van a kártyajáték mögött álló csapatnak.

Hirdetés

Bár a Hearthstone-t nem valószínű, hogy a közeljövőben bármelyikük is letaszítja majd a műfaj trónjáról, elég sok online gyűjtögetős kártyajáték mondhatja magát így is viszonylag sikeresnek. A japán játék- és mangaipar veteránjaiból összeállt Project Atom is erre törekszik az Astro Boy: Edge of Time-mal.

Az egyjátékos történettel és többjátékos móddal is bíró kártyajátékban viszont a manga atyjának tartott Tezuka Osamu munkái közül nem csak a címadó Astro Boyt használják majd fel. A játékhoz kitalált futurisztikus világban feltűnnek majd a Black Jack, a Phoenix, a Hyakkimaru és az Ambassador Magma karakterei is, az 1989-ben elhunyt művész munkáinak feldolgozásában pedig fia, Tezuka Makoto segít a csapatnak. A két mód mellett egy érdekes harcrendszerrel is előrukkoltak az Astro Boy: Edge of Time készítői.

A négy frakcióhoz tartozó lapok közül a minionokat két sorba, egy támadó és egy védőszekcióba helyezhetjük majd el, ami sok érdekes mechanizmus alapja lehet majd. A játék Kickstarter-oldalán (ahol a harcrendszer alapjai mellett a sztoriból és a zenéből is kapunk egy kis ízelítőt) azt ígéri a csapat, hogy ha a kijelölt ötvenezer dolláros célt eléri a gyűjtés, jövő év elején már meg is jelenhet a játék PC-re, Linuxra és Macre. Ekkor viszont nem állnak le a munkával, ugyanis elmondásuk szerint folyamatosan szeretnék újdonságokkal bővíteni az Astro Boy: Edge of Time világát, sőt, később akár egy konzolváltozat érkezése sem kizárt.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)