Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb, augusztusban megjelent játék?

|

Holnapután már új hónapba érünk, új megjelenés 2016 augusztusában már nem várható. Jó és csalódást keltő játékokat egyaránt hozott a hónap, mondjátok el nekünk, mit szerettetek a legjobban.

Hirdetés

Túlvagyunk az őszi játékszezon első szakaszán, most jön még csak a java. Szeptember sem lesz rossz, de október-novemberre érünk el a csúcsra, hogy december elején legyen még egy kis levezetés, majd végérvényesen eldönthessük, mit kérünk karácsonyra, vagy mivel lepjük meg magunkat az ünnepekkor.

Az elmúlt harminc napban megjött a Telltale Batman játékának első epizódja, a nyugtató, felfedezős ABZU, a hatalmas csalódást és felháborodást keltő No Man's Sky, a hatalmas előrelépésnek számító F1 2016, a Limbo készítőinek fantasztikus újdonsága, az Inside, az aránylag sokat újító Worms WMD, az elődjét nem túlszárnyaló, de még így is remek Deus Ex: Mankind Divided, az egész szerkesztőséget uralmába kerítő Overcooked, a szintén különösen jó Madden NFL 17, valamint a mától kapható World of Warcraft: Legion. Persze utóbbi esetében még korai dönteni, de hozzáadtuk a listához, hátha valakinek az első 13 óra után (amit éjfél óta eltölthetett vele) ez a favorit. Szavazzatok, és ha esetleg a ti kedvencetek nincs a listán, írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)