Hirdetés

Az autocorrect feltalálója elkészítette első játékát iOS-re

|

Az Up Spell nevű játék mindössze két percet vesz igénybe az életünkből, és nyilván szavakat kell benne megalkotni.

Hirdetés

Ha nem hallottátok még Ken Kocienda nevét, ne átkozzátok magatokat, valójában nem egy játékfejlesztő legenda hiányzik az általános gamer-műveltségetekből. Ettől függetlenül egy nagyon fontos vívmány fűződik a nevéhez, ez pedig nem más, mint az autocorrect. A fejlesztő most úgy gondolta, összedob egy játékot is, hogy legyen mivel tornáztatnunk az agytekervényeinket vírus idején is.

Kocienda először próbálja ki magát a videojátékokban, így Up Spell című kis alkotása egy belépőnek is tekinthető az iparba. Milyen más játékot várhatnánk az autocorrect feltalálójától, mint egy szókirakóst, melyben a szótári szavaktól kezdve a szlengeken át mindent bele tervez építeni?

Hirdetés

A Up Spell lényege, hogy két perc alatt a rendelkezésünkre álló betűkből minél több szót alkossunk meg. Persze angolul jelenik meg első körben, tehát csak azoknak ajánlott, akik a királyok nyelvét biztos tudással használják.

"2020 egy kemény év volt mindenki számára, és valami, ami semmi másról nem szól, mint arról, hogy szavakat találunk ki, éppen megfelelő lehet a stresszlevezetésre. Remélem, hogy az Up Spell egy kis váratlan örömöt hoz az emberek 2020-as évébe."

A játék egyelőre kizárólag iOS-re jelent meg, és 699 Ft-ot kóstál, Kocienda pedig minden vásárlás után 25 centet egy San Francisco-i ételbanknak ajánl fel, tehát még adakozhatunk is a vásárlással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)