Hirdetés

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree új trailere a te pulzusodat is megemeli

|

A FromSoftware kíméletlen, mégis függőségeket okozó világa új tartalmakkal bővül.

Hirdetés

A FromSoftware eddig is előkelő helyet foglal el a játékosok szívében a soulslike zsáner megteremtése miatt, az Elden Ringgel viszont sikerült szinet lépnie a stúdiónak: Hidetaka Miyazaki eddigi legkiválóbb művét kaptuk meg a nyílt világú alkotás képében, amelynek sikerült olyan gamerekkel is megszerettetnie a műfaját, akik korábban ódzkodtak tőle. Nem véletlenül zsebelte be a 2022-es The Game Awards legjobb játék kategóriájának díját

A fejlesztőcsapat azonban még nem végzett az Elden Ringgel: jön a Shadow of the Erdree, amely az eddigi információk alapján monumentalitásában simán illeszkedni fog az alapjátékhoz, sőt bizonyos elemeiben - például a fejlődési rendszer megújításával - tovább is gondolja azt. 

Hirdetés

Eddig mindösszesen annyi derült ki a DLC-ről (amely inkább kiegészítőnek felel meg), hogy egy új területen mesél el egy új történetet, amit átitat a misztikum, és telepakolták újfajta ellenségekkel, fegyverekkel, felszerelésekkel és dungeonökkel. A legelső kedvcsináló sem volt ennél sokkal beszédesebb, a második trailer viszont igyekszik többet mutatni mindenből, mégis sejtelmes maradni. Ne hagyjátok ki, egészen fantasztikusan kinéző jeleneteket láthattok: 

A Shadow of the Erdtree június 21-én fogja új kihívások elé állítani az Elden Ring-játékosokat minden olyan platform, amire az alapjáték is megjelent. Ti vissza fogtok térni a DLC kedvéért?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)