Hirdetés

Frissítve: Az első Fallout Online screenshotok?

|

Állítólag gőzerővel készül a Fallout Online, Bizonyságként, íme egy screen.

Hirdetés

Komoly bajban lehet az Interplay, ha nem sikerül nekik valami igazán kézzelfoghatót prezentálni Fallout Online ügyben. A Bethesda nagyon szertné megkaparintani a jogokat, és be is perelte az Interplay-t, mivel szerintük a cég nem is fejleszt semmit, csak ül a licencen.

Az Interplay természetesen tagad, szerintük a fejlesztés jól halad, és semmi gond nincs. Mondani persze lehet bármit, elvileg a Duke Nukem fejlesztése is haladt ugye. Előkerült viszont egy screenshot, ami bizakodásra ad okat. A grafika ugyan erősen hajaz a Bethesda által összedobott Fallout 3-ra, ám ez nem feltétlenül jelent bajt. Hogy pontosan mi lesz a Fallout Online sorsa egyelőre nem tudni, majd a bíróság eldönti jól.

Update: Időközben két újabb pillanatkép, és további artworkök jelentek meg a Project V13 munkacímen futó MMORPG-ből. Mindet megtalálhatjátok a galériában.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)