Hirdetés

Az Xbox extrém módon hirdette a Forza Horizon 5 megjelenését

|

Ledobni egy járgányt a magasból, majd utánaugorva elhajtani vele kimaxolja a promózást.

Hirdetés

Bár a tesztünk szerint a Forza Horizon 5 tennivalók tekintetében nem sok újat kínál, azonban élvezetes, látványos, hangulatos és Mexikó képében az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk meg.

A Playground Games autós életérzése már azelőtt nagy sikert könyvelhetett el, hogy megjelent volna, viszont időközben az Xbox Game Pass szolgáltatásban is elérhetővé vált, szóval semmi sem állíthatja meg a játékosokat abban, hogy a gázpedálra tapossanak. 

Hirdetés

A Microsoftnak persze nem kell a szomszédba mennie ötletért, amivel felhívhatja a figyelmet az új Forza Horizonra, pár napja például Dani Rojas száguldozott a játék egyik trailerében - nem, nem a Far Cry 6 főszereplője. Ezúttal az Xbox ANZ (Ausztrália és Új-Zéland) csapat a Polarisszal fogott össze, hogy utóbbi - a játékban is megtalálható - ATV-jét a Forza Horizon 5 példányaival megpakolva felvigyék 4500 láb (körülbelül 1400 méter) magasra, majd útnak engedjék a föld felé. A járgányon persze volt ejtőernyő, viszont így is elképesztő nézni, ahogy landol, azt pedig pláne, hogy valaki utánaugrik, majd földet érés után bepattan és felkavarja az út porát. Nézzétek csak: 

A Forza Horizon 5 már elérhető PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is, a standard kiadást pedig tartalmazza a PC-s és konzolos Game Pass is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)