Hirdetés

Az xboxosokat is meghódíthatja az utóbbi évek egyik legvarázslatosabb játéka

|

Az Ember Lab akció-kalandjátéka eddig csak PC-re és PlayStation-konzolokra volt elérhető, de az ESRB pletykálkodása alapján ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Már akkor azt gondoltuk, hogy hihetetlenül aranyos és látványos az Ember Labs sztoriorientált akció-kalandjátéka, a Kena: Bridge of Spirits, amikor a 2021 elején bemutatkozott, és nem véletlenül volt varázslatos a dizájnja és a csodásak animációi, hiszen a fejlesztőcsapat több tagja is filmes és animációs háttérrel rendelkezik, a stúdió is hasonló projektekkel kezdte a pályafutását. 

A Kena aztán 2021 szeptemberébe debütált PC-re, PS4-re és PS5-re, a végeredmény pedig nekünk tetszett a sajtónak, nekünk is. A játék rendkívül sikeres lett, amely bebiztosította az Ember Lab következő projektjét is, most pedig három évvel később egy új platformra hozhatják el Kenát. 

Hirdetés

Az Ember Lab korábban egy interjúban megerősítette, hogy két ideiglenes exkluzivitási megállapodást is kötöttek: az egyiket az Epic Game Store-ral (Steamre csak 2022-ben jöhetett a játék), a másikat pedig a fejlesztést támogató Sonyval. Úgy tűnik, hogy mostanra járt le a szerződés, ugyanis az amerikai korhatár-besorolással foglalkozó szervezet, az ESRB rendszerében felbukkant a Kena: Bridge of Spirits Xbox Series X/S-es verziója, méghozzá a Deluxe Editioné. 

Az adatlap nem tartalmazott dátumot, így nem tudni, hogy pontosan mikor számíthatunk az xboxox Kenára, de általában nem sokkal a korhatár-besorolás után sor szokott kerülni a megjelenésre is. Talán ez lesz az Xbox nagy nyári showjának egyik bejelentése, amit június elején tart. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)