Hirdetés

Banner Saga 2 - fél óra gameplay érkezett

|

Ha nem akartok várni a megjelenésig, már most belenézhettek a Banner Saga 2 játékmenetébe.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva jelenik meg a Banner Saga 2, legalábbis ami a PC-s változatot jelenti, az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosoknak ugyanis még várni kell egy kicsit, amíg a vikingek visszatérnek.

A hétvégén zajlott az EGX Rezzed, ahol rengeteg megjelenés előtti játékot próbálhattak ki a látogatók, többek közt a Stoic készülő csodáját is.

A Eurogameres kollégák magukhoz is ragadták az alkalmat, hogy belenézzenek a Banner Saga 2-be, közben pedig a játék technikai rendezőjét, John Watsont is mikrofonvégre kapták.

A demóban nem a játék elején járunk, hanem már a nyolcadik  fejezetben, így jobb rálátásunk van a harcrendszerre és a karakterfejlesztési lehetőségekre. Kapunk majd új képességeket, amelyekre szükségünk is lesz a sosem látott ellenfelekkel szemben.  Az első rész nemrég került be az Origin Accessbe, így ha kimaradt, most érdemes pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)