Hirdetés

Batman: A Telltale Series - válaszolt a fejlesztő a PC-s verzió problémáira

|

A Batman: A Telltale Series a héten megjelent első epizódjával kapcsolatban sokan jelezték, hogy nem úgy fut, ahogy kellene. A Telltale elmondta, mi a gond, és már javította is a problémák nagy részét.

Hirdetés

A sors fura poénja, hogy az egyébként sem mindig tökéletes, de hibáival együtt is játszható Telltale játékok közül pont a Batmannél fordultak elő olyan problémák, mint a framerate érthetetlen zuhanása, a képi bugok, illetve a hang és a szájmozgás szétcsúszása.

A napokban megjelent egy frissítés, ami javít a helyzeten, de nem mindenki számára oldja meg a gondokat. A Telltale elárulta, hogy úgy látják, a problémát az integrált grafikus kártyák esetében lehet tapasztalni, elsősorban akkor, ha az adott felhasználó gépén egy elavult driver fut. A laptopok jelentős részében egyszerre található dedikált és integrált kártya, és a kettő közti váltás nem mindig működik automatikusan. 

A csapat megköszönte a közösség tagjainak, hogy segítettek a többieknek. A patch-csel bekerült egy kapcsoló, amivel beállíthatjuk, hogy magasabb minőségű textúrákat vagy jobb teljesítményt szeretnénk-e. 

Mindenki megnyugodhat, nem lesz folytatása az Arkham Knight botránynak.

A játékot mi is játsszuk, végigjátszásunk első részét itt nézhetitek meg, a második pedig még a mai nap folyamán jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)