Hirdetés

Batman: Return to Arkham HD Collection - egy hónap múlva megjelenhet

|

A legfrissebb hírek szerint csak június közepéig kell várnunk, hogy beszerezhessük a ráncfelvarráson átesett Batman epizódokat.

Hirdetés

Áprilisban már beszámoltunk róla, hogy felbukkant az interneten a Batman: Return to Arkham HD Collection, amely az Arkham Asylum és Arkham City epizódokat tartalmazza majd PS4-es és Xbox One-os változatban.

Most megint ez a csomag került a figyelem középpontjába, a játék ugyanis felkerült a GameStop Italy adatbázisába is, méghozzá 2016 június 10-i megjelenési dátummal, ami barátok közt sem sokkal több, mint egy hónap. A csomagból továbbra is hiányzik az Arkham Origins, aminek nem nagyon örülünk.

A dátum közvetlen az E3 előtti hétre esik, így elég valószínűtlen, hogy tényleg ekkor dobnák piacra a gyűjteményt. Sokkal reálisabbnak tűnik, hogy a Rocksteady következő játékával együtt az expón jelentik majd be a megjelenést. Izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)