Hirdetés

Batman: Arkham Knight - jön a GOTY változat?

|

Nyáron játszhatunk a Batman: Arkham Knight minden eddiginél teljesebb kiadásával, legalábbis, ha az Amazon értesülései igaznak bizonyulnak.

Hirdetés

Bár a Batman: Arkham Knight PC-s verziója körüli botrány fájó volt, a játék ennek ellenére méltó lezárása volt a Rocksteady-trilógiájának. Akinek eddig kimaradt az életéből ez a gothami gyöngyszem vagy csak egy komplett kiadásra várt a beszerzéssel, annak feltehetően jó hírrel szolgálhatunk.

Ha hihetünk a német Amazon információinak (márpedig javarészt bejönnek a füleseik), akkor júliusban a Warner Bros. meglepi a játékosokat a Batman: Arkham Knight GOTY, azaz Game of the Year kiadásával, amely - ahogyan az ilyenkor a hagyomány szerint lenni szokott - valószínűleg tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t is az alapjáték mellett.

Az Amazon július 18-ra datálja a Batman: Arkham Knight GOTY megjelenését, állítólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megvásárolhatjuk majd az "Év játéka" csomagot. Érdekes egybeesés, hogy az első két Arkham-játék felújított változatát tartalmazó Return to Arkham csomag várhatóan július 29-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

A Warner Bros. egyelőre nem reagált, de amint megteszi, azonnal jelezzük felétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)