Hirdetés

Batman: Arkham Origins - a 2016/09-es GameStar teljes játéka

|

Batman harmadszor is a GameStar mellé csapódik, hogy félelmet és rettegést okozzon az olvasók házában rettegő virtuális gonosztevők lelkében.

Hirdetés

A GameStar olvasók szép lassan a teljes Batman szériát bezsebelhetik, hiszen még 2014 végén adtuk az Arkham Asylumot, néhány hónappal ezelőtt az Arkham City: Game of the Yeart, most pedig a Warner sikersorozatának harmadik epizódját, az Arkham Originst csomagoltuk a lap mellé.

Ahogy a címe is mutatja, az Arkham Origins egy eredettörténet, amely durván 5 évvel az Arkham Asylum eseményei előtt játszódik. Batman még nem Gotham City veterán hőse, még a rendőrség sem tudja igazán, hogy barátként vagy ellenségként tekintsenek-e a maszkos detektívre. A Black Mask 50 millió dolláros vérdíjat tűz ki Batman fejére, amire természetesen azonnal ráugranak a város legdurvább bűnözői, köztük Killer Croc és Joker is.

A játékmenet természetesen a már ismert mederben folyik: a külső nézetes akciójáték alapja ezúttal is a lopakodás, melynek köszönhetően Batman számos ellenfelet képes észrevétlenül kiiktatni. A Rocksteady által tökélyre fejlesztett harcrendszer mellett ezúttal is vannak nyomozós részek, ahol különböző fejtörőket kell megoldanunk.

Újítás a szériában Batman azon képessége, hogy képes a bűntényeket a nyomok alapján "helyreállítani", így átkutathajta a tetthelyet és azonosíthatja az elkövetőt. Emellett ez az első rész a sorozatban, amibe többjátékos mód is került. A szinkronhangokon is változtattak, hogy a főszereplőket egy-egy fiatalabb színész alakítsa, így Jokernek például a fantasztikus Troy Baker kölcsönzi a hangját.

Bár a bűnözőknek van oka rettegni Batmantől, nekünk egyáltalán nincs, a gépigény ugyanis kifejezetten baráti, főleg mai szemmel nézve. A futtatáshoz egy 2,4GHz-es Intel Core 2 Duo processzorra (vagy egyenértékű AMD chipre), 2GB RAM-ra és egy GeForce 8800 GTS vagy Radeon 3850 videokártyára lesz szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/09-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)