Hirdetés

Batman: Arkham Origins - már magyarul is játszható

|

Gotham városának bűnözői retteghetnek karácsonykor, ugyanis ajándékok helyett hatalmas pofonokat kapnak a Denevérembertől, immáron magyarul is.

Hirdetés

Ha még nem tettétek volna, mindenképpen böngésszétek át legutóbbi, tizenöt magyarítást összegyűjtő listánkat, amelyeken olyan játékok fordítására hívtuk fel a figyelmet, mint a Rise of the Tomb Raider, a Castlevania: Lords of Shadow 2 és a LEGO Jurassic World. 

További jó hír azok számára, akik magyarul szeretnek játszani, hogy elérhetővé vált a Warner Bros. Games Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Origins közel teljes fordítása a BatmanHunTeam jóvoltából, amely a DLC-k szövegeit ugyan nem tartalmazza, viszont az alapjáték minden szövegét lefordították és lektorálták. Noha a készítők szerint teljes értékűnek tekinthető a fordítás, azonban várják a visszajelzéseket az esetlegesen előforduló gépelési, fordítási vagy egyéb jellegű hibákról. 

A Batman: Arkham Origins magyarítása ide kattintva tölthető. Köszönjük a fordítóknak! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)