Hirdetés

Batman: Return to Arkham - szebb lett a PC-s verziónál?

|

A Batman: Return to Arkham modernebb grafikus motort használ, mint az Arkham City PC-s változata. De vajon mekkora különbséget jelent a generációváltás?

Hirdetés

Sokakat meglepett, hogy a sorozat első két részét magába foglaló Batman: Return to Arkham nem jelent meg PC-re. A Digital Foundry most alaposan megvizsgálta, hogy az előző generációs konzolokhoz képest nem annyira komoly előrelépést jelentő PS4-es és Xbox One-os verzió hogyan teljesít a kiadó által elég szépnek ítélt PC-s változathoz képest.

Az Unreal 4-es változatban újabb fényeffektek kaptak helyet, amik új külsőt adnak például egy-egy karakter bőrének, aminek hála apró részletek jelentek meg az arcokon. A Batman: Return to Arkham készítői ezen kívül is kicsit feltupírozták a karaktermodelleket, ahogy új anyagokat és tükröződéseket is bedobtak. Ezek viszont sok esetben nem egyértelműen vezettek szebb látványhoz, inkább személyes preferencia kérdése, hogy valakinek a régi, vagy az új változat tetszik igazán. Sőt, egy-két helyen egyértelműen rosszabb az új változat, például van olyan fényeffekt, ami egy az egyben eltűnt az Arkham City egyik jelenetéből.

Nektek hogy tetszik az új látványvilág?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)