Hirdetés

Batman: Return to Arkham - végre hivatalosan is bejelentették

|

Az elmúlt hetekben több tucatszor szivárogtak már ki a játékra utaló nyomok, a kiadó végre rászánta magát a hivatalos bejelentésre.

Hirdetés

A Bioshock Collection és a Batman: Return to Arkham fej-fej mellett küzdöttek a legjobban várt "még be nem jelentett, de már biztosan létező" gyűjtemény címéért, míg a Warner végre úgy döntött, hogy hivatalosan is leleplezi a ráncfelvarrott Batman kalandjait.

A csomagba a Rocksteady által fejlesztett epizódok, vagyis az Arkham Asylum és az Arkham City kerültek be a létező összes DLC-vel együtt. A PS4-re és Xbox One-ra megjelenő kollekció felújításán a kínai Virtuos csapata dolgozott, akik mindkét epizódot Unreal Engine 4 motorra ültették át. 

A Batman: Return to Arkham megjelenés július 29-én esedékes, a csomag ára pedig 40 font lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)