Hirdetés

Batman: Return to Arkham - legalább fél évet még várnunk kell

|

Tényleg nem lehetett valami jó állapotban a Batman: Arkham játékok újrakevert változatait tartalmazó csomag. Belsős források jelentős csúszásról beszélnek.

Hirdetés

Július 31-én kellett volna megjelennie a Batman: Arkham Asylum és Arkham City játékokat, valamint azok minden egyes DLC-jét tartalmazó Batman: Return to Arkham csomagnak, viszont a Warner Bros. - nagyon bölcsen - úgy döntött, vár még a kiadással. A portokat készítő Virtuos Games ugyanis messze nem volt kész, illetve egyesek szerint az eredeti játékok bizonyos elemei jobban néztek ki, mint amit a remasterek képein és videóiban láttunk, a kiadó pedig nem engedi meg magának, hogy még egyszer előforduljon a PC-s Arkham Knight esete.

Még csak körülbelül sem tudjuk, mikorra számíthatunk a megjelenésre, a Warner továbbra is hallgat. A Eurogamer számára viszont több forrás is megerősítette, hogy a Return to Arkham leghamarabb novemberben jöhet, viszont még ez sem biztos. Mindenesetre jobb ez így, majd kitűznek egy időpontot, ha már biztosan tudják tartani. Nem jobb sokszor halogatni, mint egyszer határozatlan időre elcsúsztatni valamit, majd ha kész, bejelenteni a biztos dátumot.

Ha inkább PC-n játszanátok, a héten még beszerezhetitek a GameStar magazin legutóbbi számát, amihez épp az Arkham City Game of the Year kiadása jár. Pénteken már az új, Speedrunnersszel és Divekickkel egybecsomagolt lap vár titeket az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)