Hirdetés

Batman: Return to Arkham - megvan az új megjelenési dátum

|

Korábban még arról volt szó, fél évet csúszik az első két Batman: Arkham játék ráncfelvarráson átesett csomagja, de most kiderül, már nem is kell olyan sokáig várnunk rá. A dátumot egy új összehasonlító videóval is megfejelték a készítők

Hirdetés

Elég hosszú huzavona övezi már a Batman: Return to Arkham névre keresztelt gyűjteményes kiadást, ami az Arkham  széria első két részének felújított változatát rejti magában. Júliusban még arról számoltunk be, hogy legalább fél évet még várnunk kell a csomagra, de most a Warner Bros. Interactive Entertainment leleplezte az új megjelenési dátumot.

Remélhetőleg ezúttal már semmi sem jön közbe és idén október 26-án tényleg meg fog érkezni PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Batman: Return to Arkham pakk. A csomag nem csak a két játékot tartalmazza majd, hanem természetesen az összes megjelenés utáni DLC-t is belepakolják. 

A megjelenési dátummal karöltve a készítők egy új videót is mutattak, mely az eredeti verziók és az új kiadás közötti különbséget hivatott prezentálni. Ezt fentebb tudjátok ti is megnézni. Míg a régi játékok még az Unreal Engine 3 motort használták, a Batman: Return to Arkham alatt már az Unreal Engine 4 dübörög.

Nektek mi a véleményetek a felújított látványról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)