Hirdetés

Batman - augusztusban jön az első Telltale-féle rész

|

Feszített tempóban jelennek majd meg a Telltale Games-féle Batman epizódjai, amiket akkor is a többiekkel egy időben élvezhetünk, ha a dobozos kiadást választjuk.

Hirdetés

Idén is elképesztő munkatempót diktál a Telltale Games, ugyanis azzal együtt, hogy a Walking Dead harmadik évada is hamarosan elindul, a Batman első szezonjának is meg kell jelennie. Így nem meglepő, hogy a DC ikonikus sztorijának feldolgozása hamarosan el is indul az eddigi viszonylagos csend ellenére.

Konkrét dátumra csak a jövő hét második felében bemutatkozó első trailerrel együtt érdemes számítani, annyi viszont már most kiderült, hogy az első rész még augusztusban játszható lesz. Ezt követően szeptember 16-án érkezik majd a dobozos változat is, ám sok korábbi epizodikus játékkal ellentétben még nem lesz ott a lemezen az egész évad. Ehelyett egy season pass letöltőkódot kapunk, így remélhetőleg csak az első, maximum a második epizódig lesz lemaradásban az, aki a fizikai változat mellett teszi le a voksát.

Egyébként valószínűleg nem kell majd rengeteget várnunk egy-egy epizódra, ugyanis a stúdió még idén le szeretné zárni az első évadot, tehát valószínűleg minden hónapban kapunk majd egy-egy új részt.

Szerintetek mit tud majd kezdeni a Telltale a Batman-licenccel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)