Hirdetés

Batman: The Telltale Series - izgalmas trailer vezeti fel a harmadik részt

|

Holnap érkezik meg a Batman: The Telltale Series harmadik epizódja, a legújabb trailer pedig bemutatja, miért is lesz a folytatásban több szempontból is szorult helyzetben Bruce.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy Selina Kyle és Harvey Dent szinkronszínészeit leshettünk meg munka közben a Batman: The Telltale Series legutóbbi videójában. A következő részben ugyanis a két szereplőre nagy hatással lévő döntésünk következményeivel kell szembenéznünk.

Ahogy a New World Order című harmadik epizód fenti trailerében láthatjátok, mind Bruce Wayne saját szerepében, mind Batmanként szorult helyzetbe kerülünk majd, úgyhogy a rendkívül izgalmasan indult sorozat nem ül le a szezon közepén sem. Nem kell már sokat várnunk, hogy mi magunk is végigjátszhassuk a Batman: The Telltale Series következő adagját, ugyanis már holnap szorosabbra fűzhetjük kapcsolatunkat a Children of Arkham bandával.

Nektek hogy tetszett eddig a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)