Hirdetés

Batman: The Telltale Series - a livestreameket is izgalmasabbá teszi az új funkció

|

A Batman: The Telltale Series egy újabb játékmenetbeli funkcióval bővül a stúdió korábbi játékaihoz képest, ami azoknak is emlékezetessé teszi az élményt, akik csak nézik a történet alakulását.

Hirdetés

Nem csak Az igazság ligája trailerében találkozhattak Batmannel, akik kilátogattak a San Diego Comic-Conra (mármint a rengeteg cosplayer mellett), hanem a Batman: The Telltale Series is látható volt a találkozón. A stúdió pedig rögtön le is leplezett egy új funkciót, ami a bő egy hét múlva érkező első epizódot is igazi közösségi élménnyé változtathatja.

A közönség helyben ki is próbálhatta azt az opcionális feature-t, amit bekapcsolva a nézőknek is engedhetjük, hogy beleszóljanak minden játékbeli döntésbe az okostelefonjuk segítségével. A Telltale egyik munkatársa, Job Stauffer elmondása szerint egyrészt a régi kalandjátékok csoportos végigjátszásáról őrzött emlékek inspirálták az új funkciót, másrészt az, hogy  ezekhez hasonló történetek tömkelege bukkant fel az ő újabb játékaik kapcsán is. "Azt gondoltuk, nagyszerű lenne, ha ahelyett, hogy csak kiabáltok a képernyővel és egymással, esetleg a nézők is beleszólhatnának a döntésekbe és így a szerepjátékba" - mondta.

Természetesen a nézők bevonása sokat dobhat a Batman: The Telltale Series esetleges élőben streamelt végigjátszásain is, ahogy csak idő kérdése az első Twitch Plays Telltale Batman megjelenése is.

Ti próbáltátok már az ehhez hasonló közösségi funkciókat más játékokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)