Hirdetés

Battalion 1944 - kampány is lesz, ha elég pénz jön össze

|

Egy utolsó nagy hajrával még számos extra kerülhet be a második világháborús lövöldébe.

Hirdetés

Már az első napokban kiderült, hogy hatalmas az érdeklődés a Battalion 1944 iránt, hiszen az eredetileg kitűzött összeget alig 72 óra alatt sikerült átlépnie a kampánynak, azóta pedig már közel a háromszorosánál járunk.

A fejlesztők természetesen készültek néhány stretch goallal, de végül úgy döntöttek, hogy a rajongókat bevonva alakítják ki ezeket, így biztosan azt kapják majd a támogatók, amit szeretnének. A hétvégén fel is lőtték ezeket a célokat, ami természetesen meghozta az emberek adakozókedvét, így már 285 ezer font fölött jár a kampány.

Ha sikerül elérni a 300 ezret, akkor egy kompetitív D-Day pályát is kapunk majd, ami kifejezetten izgalmasnak hangzik. Ezt követően a brit és az orosz hadsereg is csatlakozat a küzdelemhez, 500 ezer font fölött pedig egy offline játszható játékmódot is kapunk. Mivel már csak kevesebb mint 72 óra van hátra a Kickstarterből, elég valószínűtlen, hogy összegyűlne a mostani összeg négyszerese, amikor is kapnánk egy egyjátékos kampányt, de ha a játékot a Kickstarter kampány lezárása után is tudjuk majd támogatni, akkor semmi sem lehetetlen

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)