Hirdetés

Megkönnyíti a belépést az új Battle.net Authenticator

|

Már tölthető az új Battle.net alkalmazás, ami leegyszerűsíti a kétlépcsős azonosítást.

Hirdetés

Ha valaki biztonságban akarta tudni a Battle.net fiókját, az eddig is választhatott a kódot generáló USB kulcs vagy a mobil app között, ezek használata azonban sokszor elég kényelmetlen volt, így sokan nem vették a fáradtságot, hogy aktiválják őket.

Éppen ezért alakította át a Blizzard az alkalmazást, amely Android és iOS rendszereken is elérhető. Az új app már nem egy kódsort generál, hanem automatikusan jelez, ha valaki be akar lépni a fiókunkba, mi pedig egyetlen gombnyomással engedélyezhetjük vagy letilthatjuk a belépést.

Alap esetben csak heti egyszer ugrik fel a program, ha minden belépést külön akartok engedélyezni, akkor a Battle.net fiókotokban tudjátok megváltoztatni a beállítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)