Hirdetés

Battleborn - megjött az első sztori DLC

|

Aki még mindig nem hagyta hátra a Battleborn szervereit, a mai naptól nem csak az új PvP móddal játszhat, hanem új sztori-küldetéseken is átverekedheti magát.

Hirdetés

A Battleborn eddig főleg új hősökkel bővült a megjelenés után, ma viszont két egészen másfajta frissítés is élesedik a Gearbox játékában. Egyfelől bekerül a korábban már leleplezett ingyenes Face-Off mód, de fizetős DLC-vel is bővül a játék.

A májusi megjelenés óta furcsa módon az Attikus and the Thrall Revolution az első Story Op DLC - ezek a csomagok egy-egy karakter háttértörténetébe engednek bepillantást. Ahogy a DLC címéből és a fenti, elég mókás noir-paródiába hajló trailerből is kiderül, a Jennerit birodalmat felforgató lázadás és Attikus ebben betöltött szerepe került a Battleborn első PvE csomagjának középpontjába. A DLC-vel együtt egyébként a már a játékban lévő 28 hőshöz is kapunk két-két feloldható skint, hat megszerezhető új titulust, 3 taunt animációt és további Faction Commander pakkokat is begyűjthetünk.

A készítők ígérete szerint persze a jövőben nem csak a DLC újrajátszhatósága miatt marad érdekes a Battleborn, hanem további újdonságokkal is készülnek. A következő hős, Kid Ultra például heteken belül bekerülhet a játékba és még ősszel megkapjuk a következő Story Op DLC-t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)