Hirdetés

Battleborn - free-to-play modellre váltanak?

|

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a Gearbox lövöldéje a közeljövőben ingyenessé fog válni. Tegye fel a kezét az, aki meglepődött!

Hirdetés

A megjelenés óta folyamatosan újabb hősökkel és pályákkal egészül ki a Battleborn, de egyik bővítmény sem hozott átütő sikert. A Kotaku információi szerint a fejlesztők hamarosan meghozzák azt a döntést, amit a legtöbben már a játék megjelenése óta vártak.

Az anonimitásba burkolózó forrás szerint ugyanis a Battleborn át fog váltani a free-to-play modellre. Elméletileg a nagy bejelentés valamikor november közepén várható, de ez még koránt sincs kőbe vésve, mivel már többször is elhalasztották ezt a lépést. Szintén ez a titokzatos forrás beszélt arról, hogy a fejlesztők már a megjelenéskor is free-to-play játékként képzelték el a Battlebornt, azonban a 2K ragaszkodott a 60 dolláros árcédulához.

Ugyebár a Battleborn és az Overwatch is egyazon hónapban jelent meg, ez biztosan nem tett jót a Gearbox játékának, ami azóta a legtöbb helyen már túlesett pár leárazáson. Egyelőre sem a 2K, sem pedig a Gearbox nem kommentálta a free-to-play váltás pletykáját, mindenesetre a 2K-t is birtokló Take-Two Interactive fejese, Strauss Zelnick korábban azt nyilatkozta, hogy bár a Battleborn kedvező kritikákat kapott, a bevételek mégis jócskán az elvárt számok alatt maradtak. Ha a free-to-play modellnek hála ez a jövőben megváltozik, akkor biztosan nem maradnak el a további tartalmi bővítmények sem.

Nemrég az Evolve lépett egy hasonlót, nálunk nagy sikernek bizonyult a döntés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)