Hirdetés

Battleborn - nem lesz teljesen ingyenes

|

Hamar válaszoltak a Battleborn készítői arra a felvetésre, hogy ingyenes modellre váltana a játék.

Hirdetés

Tegnap reppent fel az anonim forrástól származó infó, hogy sokak várakozásainak megfelelően hamarosan a Battleborn is free-to-play modellre vált, hasonlóan az Evolve-hoz, amit szintén a 2K próbál így megmenteni a teljes feledéstől (sikerrel). A Gearbox feje, Randy Pitchford szerint viszont nem eszik olyan forrón azt a kását.

Egy Twitter-üzenetben a belsős forrásokra hivatkozó cikket "felelőtlen sztorinak" nevezte és egyértelműen kijelentette, hogy a free-to-playre való váltás egyáltalán nem szerepel a terveik között. Később viszont elárulta, hogy nem voltak teljesen megalapozatlanok a Battleborn körül keringő pletykák.

"Vannak egyelőre be nem jelentett terveink egy ingyenes próbaverzióval kapcsolatban, mely után a játékosok következő lehetséges lépése lenne a dobozos változat és a DLC-k megvásárlása" - írta Pitchford.

Ezt követően az eredeti hír szerzője, Jason Schreier több dolgot is pontosított. Egyrészt szintén a Twitteren keresztül megbeszélte a Gearbox főnökével, hogy bár még a tervek nem véglegesek, nem egy időkorlátos demóról szólnak. Majd később azt is leírta, hogy ez tulajdonképpen lehet az a modell, amiről ő eredetileg free-to-play megoldásként számolt be. Ugyanis a forrása szerint a multis rész lesz majd ingyenes egy, a MOBA-hagyományok szerint rendszeresen változó, bárki számára hozzáférhető hősválasztékkal és a sztorimód mellett a különböző DLC-kért kellene fizetnünk. Akármi is lesz a végeredmény, néhány hónap múlva megtudjuk.

Mit gondoltok, sikerülhet még a Battleborn megmentése, vagy ideje volna elengedni a projektet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)