Hirdetés

Battleborn - rengeteg javítással és új hőssel frissül a harc

|

Megjött az új karakter, rengeteg balansz és teljesítménybeli változtatással. Fusd át a listát, hátha kedvencedet is lenerfelték.

Hirdetés

A Battleborn mai frissítésével végre elérhetővé vált a tervezett 5 DLC hős egyike, Alani. A rendkívül sokoldalú hölgyeményt kreditért lehet feloldani, illetve a Season Pass tulajdonosai már ingyen is csatába vihetik.

Alani érkezésével két másik, már a megjelenés óta játékban lévő hőst is átalakítottak a fejlesztők, Ambra és Galilea kicsit túl sokat nyújtottak a harcokban társaikhoz képest.

"Ambra Extinction Event képessége indokolatlanul durva tömegirányítást nyújtott, mivel hatalmas területet fed le. Elvettük a lassítást, így nagyobb esélye lesz az ellenfélnek reagálni a támadásra" - indokolta a változtatást a Gearbox.

"Nem jó, ha Galilea Desecrate képessége folyamatosan hat az ellenfelekre. Átalakítottuk, hogy csak és kizárólag a varázslat ellövésekor érvényesüljön a hatás."

A két hős átalakításán túl a Gearbox igyekezett lejjebb venni a játék hógolyó hatásából is, hogy a hátrányban lévő csapatoknak picit több esélyük legyen a győzelemre. A javítás teljes leírását a fejlesztők hivatalos blogján találjátok, a tapasztalatokat pedig osszátok meg velünk kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)