Hirdetés

Battleborn - még a Borderlands 2-vel is kétszer ennyien játszanak

|

Várható volt, hogy a Battleborn megjelenése meghozza majd a rajongók kedvét egy kis Borderlandshez, de a 2K valószínűleg nem ilyen statisztikákban reménykedett.

Hirdetés

Idén ősszel is összecsap majd a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare a játékosok kegyeiért, de egy nagyon hasonló párbajra került sor most is, hiszen májusban jelent meg a Battleborn és az Overwatch is, amelyek ugyan sok tekintetben különböznek, alapvetően nagyon hasonló közönséget céloznak meg.

A jelek szerint a párbajt a Blizzard lövöldéje nyerte, a Battleborn árát ugyanis máris csökkentették, ráadásul nem is kevéssel. Emellett szintén elég beszédes a SteamDB statisztikája, amelyből kiderül, mennyien is játszanak PC-n a Battlebornnal. A cikk megírásának pillanatában 2302 játékos van bejelentkezve, de a csúcs is mindössze 12 101.

Jelenleg tehát több ember érdekel többek közt a Farming Simulator 15 (3547), a Youtubers Life (4214), de még a Borderlands 2 is (5104). Ebben a konzolos játékosok nyilván nincsenek benne, de elég valószínűtlen, hogy ott nagyon más lenne a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)